av Christian Børresen, 2018-12-23 21:31

Endelig er julen her, og vi tenkte vi med dette ville ønske deg som leser bloggen vår en riktig god jul og et godt nytt år. Etter at vi lanserte bloggen i sommer har vi fått mye positiv respons på det vi har delt, noe vi setter stor pris på. Vi håper du føler at du har fått utbytte av å lese det vi legger ut, og hører gjerne fra deg om det er temaer du ønsker at vi skal ta opp, eller om du har feedback på det vi har gjort. I 2019 kommer vi til å fortsette i samme takt, og har allerede planen klar for masse relevant innhold for deg som er interessert i arbeidsliv og trender knyttet til dette.

godjul-slede1-some

For oss som jobber i Randstad var det største som skjedde i 2018 at vi ble verdens største selskap innen HR. Det å være størst forplikter, og vi har også en målsetning om å være best lokalt. Det vil si at uansett hvor i landet du befinner deg, om du er stor eller liten i det du driver med, så skal alle oppleve den samme gode servicen. 

Når vi nå nærmer oss et nytt år, så er det mange store prosjekter som ligger foran oss. Noe av det vi vil gjøre i første halvår er å gjennomføre undersøkelsen HR-trender. Alle abonnenter på bloggen vil få tilbud om å delta, og vil da selvfølgelig få tilsendt rapporten så fort den er klar. Her vil du få masse nyttig innsikt i forhold til hvilke forventninger og trender HR-ledere, toppsjefer og andre selskaper ser for seg i 2019. Du finner rapporten for 2018 her. (Denne er på engelsk, mens neste års rapport vil være på norsk)

Den andre aktiviteten vi gleder oss veldig til er Randstad Employer Brand Research. Der vil vi kåre Norges mest attraktive arbeidsgiver i et stort event mot slutten av april 2019. Det er første gangen Randstad i Norge gjennomfører dette, men som verdens største HR-selskap, så er dette en undersøkelse som har mer enn 15 års historie, og som gjøres over hele verden. Kanskje nettopp din virksomhet er en av de som vinner? Lyst til å få en liten smakebit? Se på denne videoen.

Uansett hvilke planer du har for 2019, så ønsker vi deg en riktig god jul, og et godt nyttår. Jeg håper vi snakkes i løpet av året, og at du fortsetter å dra nytte av bloggen og innholdet vi deler!

Kommenter dette innlegget