av Christian Børresen, 2019-02-15 14:48

Randstad gjennomfører for andre år på rad undersøkelsen HR-trender. Vi vil derfor gjerne invitere deg som er involvert i ansettelser og rekruttering i egen virksomhet til å delta. Alle som deltar vil få tilsendt undersøkelsen i etterkant, og få unik innsikt i forhold til både egen bransje og nasjonale trender som påvirker tilgangen på gode kandidater. Alle deltakere er også med i trekningen av et gavekort på 1000,- kroner.

HR-trender

Har du problemer med å få gode søkere til de ledige jobbene din? Du er ikke alene. I henhold til fjorårets rapport sliter 9 av 10 norske virksomheter med å få kvalifiserte søkere når de utlyser stillinger.

Har du lurt på hva som er hovedårsakene til at norske bedrifter ansetter? Dette gir vi deg svaret på her.

Alt i alt vil forhåpentligvis rapporten gi deg verdifull og håndfast input til egen rekrutteringsstrategi. Ved at du forstår hva som skal til for å tiltrekke deg talentene innen egen bransje vil du kunne justere virkemidlene og forhåpentligvis framstå som en enda mer attraktiv arbeidsgiver. Kanskje er det også nyttig for deg å vite hvordan bransjen som helhet ser på mulighetene til å få tak i gode kandidater? Enkelte bransjer er helt klart mer presset enn andre, så her vil riktig strategi være avgjørende for om du lykkes eller ikke. Jo bedre du framstår fra et employer brand perspektiv, desto større mulighet er det for at kandidatene ser i din retning. 

For å delta på undersøkelsen kan du klikke på linken under, som bringer deg direkte til HR-trender. (Ekstern side) Dersom du har kollegaer eller venner som du mener vil være i målgruppen, så setter vi stor pris på at du tipser om undersøkelsen. Desto flere respondenter vi får, desto høyere kvalitet vil rapporten få. 

delta i undersøkelsen

om rapporten hr-trender:

HR-trender er en rapport utarbeidet av Randstad i Norge. Rapporten ble første gang gjennomført i 2018, og tar sikte på å kartlegge utviklingen innenfor HR og ledelse på et nasjonalt nivå. Forrige års rapport var på engelsk, men for 2019 vil vi også gi deg en norsk utgave.

Randstad Norway er en del av verdens største HR-selskap, Randstad, som er etablert i 38 land med mer enn 32 000 ansatte.

delta i undersøkelsen

Kommenter dette innlegget