av Christian Børresen, 2019-06-10 20:29

Er du sykepleier på jakt etter nye utfordringer? HR- og rekrutteringsselskapet Randstad har fått en av landets største bemanningsavtaler. Den nye avtalen med Sykehusinnkjøp innebærer at Randstad kan bli den største aktøren som leverer sykepleiervikarer til norsk helsevesen de neste fire årene.petter nyhagen-1

– Dette betyr at Randstad Care blir det opplagte valget for sykepleiere over hele landet som ønsker fleksibelt arbeid med gode betingelser, i et trygt og lovregulert arbeidsforhold, sier Petter Nyhagen, leder for helsebemanning i Randstad Care.

det beste valget for sykepleiere

Han er selv utdannet sykepleier, men jobber ikke lenger i yrket. Frafallet av sykepleiere er stort. 1 av 5 jobber ikke lenger i helsevesenet 10 år etter fullført utdannelse.

– Alle som jobber med sykepleierbemanning i Randstad Care er sykepleiere selv, og har kjent turnusproblematikken på kroppen. Det kan være vanskelig å få hverdagen til å gå opp. Derfor synes vi det er flott å tilby sykepleiere frihet til å velge når og hvor de vil jobbe, uavhengig av tremåneders vaktplaner, sier Nyhagen.

Nå bidrar han til å skaffe nok hender til helsevesenet på en annen måte. Randstad Care er et av Nordens største spesialistselskaper innen bemanning og rekruttering av helsepersonell. Og det trengs.

sykepleiermangel

Norge mangler 5600 sykepleiere og spesial-sykepleiere, viser Navs bedriftsundersøkelse 2019. I mange kommuner er bemanningssituasjonen krevende. Om utviklingen fortsetter, kan vi mangle 28.000 sykepleiere i 2035. Samtidig som befolkningen og levealderen øker. Og sykefraværet blant sykepleierne er det høyeste i landet. I denne virkeligheten er innleid arbeidskraft fra en seriøs aktør både mer fleksibelt og stabilt enn alternativene. Målet må være å sikre det viktigste av alt: pasientsikkerheten.

– Vi kan bidra til at en avdeling ikke trenger å stenge i sommermånedene, og at nødvendige operasjoner ikke stopper opp. Vi utgjør en forskjell som kommer pasientene til gode, sier Lars E. Jacobsen, daglig leder i Randstad Care.

616

Bemanning av sykepleiere er det største forretningsområdet i Randstad. At selskapet nå går fra en regional til en nasjonal avtale med Sykehusinnkjøp, vil gi ytterligere vekst.

– Vi ble valgt som leverandør fordi vi er en seriøs aktør som tilbyr kvalitetssikret helsepersonell fra Skandinavia, og har bevist at vi er leveringsdyktige. Vi tror denne avtalen vil gi oss kraftig vekst, sier Jacobsen.

Er du sykepleier, og ønsker mer informasjon om Randstad Care, og hva vi kan hjelpe deg med. Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig prat. For kontaktinformasjon klikk her

Kommenter dette innlegget