av Christian Børresen, 2019-04-08 07:00

For første gang i Norge vil Randstad undersøke hvem som er landets mest attraktive arbeidsgiver. Randstad globalt har i flere år gjennomført undersøkelsen Randstad Employer Brand Research, og etter over 15 år kommer den også hit til lands. 25. april vil vi dele hvilke selskap nordmenn har best inntrykk av i et stort event på Sentralen i Oslo, og nå gir vi deg som leser bloggen vår en unik invitasjon til å delta. Kanskje er det nettopp din virksomhet som går av med seieren?rebrsome

Undersøkelsen er gjennomført ved at vi har intervjuet flere tusen nordmenn mellom 18 og 65 år om deres inntrykk av utvalgte selskaper, og andre spørsmål knyttet til employer branding. Rapporten vil gi unik innsikt i hvilke forhold som motiverer til å bytte jobb, og hva som er viktig for arbeidstakere. Som leder vil du få innsikt i hva som er unikt for egen bransje, og hva du bør fokusere på i din rekrutteringsstrategi for å tiltrekke deg de beste kandidatene.

landets mest kjente selskaper.

Anne LindmoSelskapene som er undersøkt er de aller største og mest kjente virksomhetene i landet, fordelt på de fleste bransjer. Ingen av selskapene som er undersøkt er blitt forespurt om å delta, så dette er en totalt uavhengig undersøkelse. Respondentene er også jevnt fordelt i forhold til demografi og utgjør dermed et tverrsnitt av landets befolkning. Intervjuene er gjort av TNS Kantar på oppdrag fra Randstad. Til sammen har vi spurt flere tusen nordmenn, så resultatet vil basere seg på et særdeles representativt utvalg. 

Undersøkelsen vil danne grunnlag for en rapport som vil bli publisert på Sentralen i Oslo 25. april i en sal full av norske HR-ledere og andre som er interessert i å lære mer om hva som rører seg i norsk arbeidsliv.

Kvelden vil ledes av Anne Lindmo fra NRK, kjent fra programmer som Store Studio og Lindmo, samt flere ganger vinner av Gullruten.

disruptive HR

Lucy AdamsHovedtaler for kvelden er Lucy Adams, tidligere HR-leder i BBC i London, og nå leder av Disruptive HR. Lucy har hatt rollen som HR-leder på toppnivå i Storbritannia over en årrekke før hun dannet sitt eget selskap, Disruptive HR.

Hun er en inspirerende og ettertraktet foreleser som snakker om sin erfaring fra HR-arbeid både på et strategisk og operasjonelt plan. Hennes praktiske innfallsvinkel, og målsetning er å "put the human back into Human Resources". Dette blir en lærerik sesjon som mange beslutningstakere og HR-ledere vil kunne kjenne seg igjen i. Mye av tankegangen til Lucy Adams kan også kjennes igjen i verdiene og måten Randstad tenker på HR. 

hvem er mest attraktive arbeidsgiver i 2019?

Høydepunktet under arrangementet er utdelingen av pris for Norges mest attraktive arbeidsgiver, Randstad Employer Brand Award. I tillegg til at vi kårer en vinner vil det også bli en utmerkelse for andre- og tredjeplass. I etterkant av kvelden vil vi dele en topp 20 liste, som forteller hvilke selskap i landet som er de mest attraktive. 

tilbud om å delta

Er dette arrangementet noe du, eller dine kollegaer, er interessert i å delta på, så klikk på påmeldingsknappen under. Arrangementet er gratis, og du har anledning til å ta med en kollega. Her vil du møte hyggelige kollegaer fra mange spennende selskap, og samtidig få unik innsikt som du kan implementere i dine egne strategier.

Siden det er begrenset med plasser tar vi forbehold om at det er ledig, så her blir det førstemann til mølla som kan regne med å få billetter.

meld deg på

program

Sted: Sentralen, Oslo

15:45 – Dørene åpnes

16:00 – Mingling

17:00 – Program starter fra scenen

  • Intro Anne Lindmo
  • Presentasjon av rapport – Eivind Bøe
  • Ekstern foredragsholder – Lucy Adams
  • Award – REBR 2019

19:00 – Avslutning av formelt program

Lurer du på hvordan dette blir? Ta en titt på filmen nedenfor som viser klipp fra flere av fjorårets arrangementer.

 meld deg på

Kommenter dette innlegget