av Marlen Lauritsen, 2020-01-30 14:29

Bli kjent med oss i Randstad Tromsø, verdens nordligste Randstad-kontor.

I Nord-Norge har vi sterk lokal forankring etter over 20 år som leverandør og samarbeidspartner av bemannings- og rekrutteringsløsninger. Fra vårt kontor i Tromsø bistår vi kunder fra Helgeland i sør til Longyearbyen i nord.

IMG_2724

vår jobb er å koble rett person til rett bedrift.

Vi hjelper våre kunder med omstillingsprosesser som krever opp- eller nedbemanning, være seg ved midlertidige endringer eller ved behov for faste ansettelser. Parallelt med dette jobber vi aktivt med kartlegging av kandidatmarkedet og holder oss oppdatert på det som rører seg i næringslivet. Dette mener vi er viktige forutsetninger for å kunne være en aktuell og fremtidsrettet samarbeidspartner i et presset arbeidsmarked.

Kampen om å tiltrekke og beholde de gode hodene i Nord-Norge tilspisser seg stadig og det kan være ressurskrevende og utfordrende å finne de rette menneskene. Flere bedrifter ser derfor fordelene med å bruke ekstern bistand i sine ansettelser. Dette kan du blant annet lese mer om her. Har din bedrift behov for HR-relatert rådgivning eller bistand? Da håper vi du tar kontakt med oss for en uforpliktende prat.

i dag består Randstad Tromsø av fire engasjerte rådgivere og konsulenter:

Cathrine

Cathrine Fosse på LinkedIn

Cathrine startet i Randstad som personalkonsulent i 2008, og har siden 2015 vært salgssjef for region Nord-Norge. Med over 10 år i bransjen har hun vært tett på arbeidsmarkedets konjunkturer, og er opptatt av å rekruttere for fremtiden. Som leder brenner hun for økt verdiskapning gjennom relasjonsledelse og er aktivt medlem i flere lederforum.

Kontaktinfo: cathrine.fosse@randstad.no

IMG_8510

Marlen Lauritsen på LinkedIn

Marlen har jobbet i Randstad siden 2015 og er i dag seniorrådgiver og konstituert teamleder for Randstad Tromsø. Hun skriver for Randstads bedriftsblogg og har holdt foredrag og workshops innen HR- trender og det lokale arbeidsmarkedet. Marlen er opptatt av målrettet markedsføring i våre rekrutteringsprosesser og med bachelor i markedsføring er hun kontorets SoMe- og annonseringsspesialist. Marlen jobber primært med rekruttering til faste stillinger.

Kontaktinfo: marlen.lauritsen@randstad.no

profilbilde

Torgrim Sollid på LinkedIn

Torgrim er kontorets nyeste tilskudd og jobber som konsulent mot bemanning og rekruttering. Han har tilbrakt størstedelen av sitt yrkesaktive liv i en bransje som har vært i enorm vekst, nemlig turist- og hotellnæringen. Gjennom sin karriere har han derfor tilegnet seg et bredt nettverk i hele Nord-Norge som han nå gleder seg til å bruke inn mot fremtidige kunder og kandidater. Torgrim er lidenskapelig opptatt av mennesker og de gode relasjonene, slik finner han rett person til rett bedrift.

Kontaktinfo: torgrim.sollid@randstad.no

IMG_4972

Carla Akerø på LinkedIn

Carla ble kjent med Randstad gjennom vårt LinkedIn-foredrag ved UiT - Norges Arktiske Universitet i høst, og i januar 2020 startet hun som personalkonsulent i Randstad Tromsø. Carla har en bachelorgrad i HR og personalledelse fra Høyskolen Kristiania i Oslo, samt erfaring fra rådgivning og salg i utdanningsbransjen. Ved siden av jobben som personalkonsulent tar hun en mastergrad i Ledelse, Innovasjon og Marked på Handelshøgskolen ved UiT.

Kontaktinfo: carla.akero@randstad.no

Siden etableringen i 1960 har Randstad utviklet seg til å bli verdens største aktør innen HR- og rekrutteringstjenester med nesten 40.000 ansatte. I Norge er vi representert på hele 17 lokasjoner i hele landet, med Tromsø som det nordligste og største geografiske nedslagsfeltet.

Randstad - Størst globalt, best lokalt.

 

Kommenter dette innlegget